u bent hier

Achter glas, tuinieren in serre of kas

16 +


Jos Van Hoecke, de auteur van het prachtig Veltboek “Achter glas, tuinieren in serre of kas" neemt je mee in zijn verhaal: hij haalt veel oogst uit zijn serre, en hij leert je hoe jij dat ook kunt doen. Met compost natuurlijk, maar ook met groenbemesters en slimme teeltschema’s. Naast een gezonde bodem is ook het juist luchten en water geven erg belangrijk. Een serre in de tuin geeft je de ... Lees meer »

Jos Van Hoecke, de auteur van het prachtig Veltboek “Achter glas, tuinieren in serre of kas" neemt je mee in zijn verhaal: hij haalt veel oogst uit zijn serre, en hij leert je hoe jij dat ook kunt doen. Met compost natuurlijk, maar ook met groenbemesters en slimme teeltschema’s. Naast een gezonde bodem is ook het juist luchten en water geven erg belangrijk. Een serre in de tuin geeft je de kans om de variatie van gewassen die je wil telen uit te breiden en het teeltseizoen te verlengen.
Deelnameprijs: €3,00 voor Velt-leden, €5,00 voor niet-leden. Inschrijven vooraf is niet nodig maar een mailtje mag altijd zodat we een idee hebben van het te verwachten aantal aanwezigen: info.netevallei@velt.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentelijke Basisschool 't Kompas
Nieuwstraat 11b
2570 Duffel
woensdag 16 oktober 2019 van 20:00 tot 22:00
Velt Netevallei
€ 3,0
info.netevallei@velt.be