u bent hier

5-Daagse BERLIJN is 1 JAAR UITGESTELD

55 +


VERTREK op parking De Meent. VERBLIJF in 4* hotel in Half Pension in het centrum van Berlijn. VERVOER met luxe autocar 4*. BEGELEIDING Nederlandstalig. Berlijn, thans opnieuw een grote, bruisende metropool, is bezaaid met tastbare sporen en aanschouwelijke herinneringen van zijn rijke, maar bewogen en penibele geschiedenis. Van 1961 tot 1989 was de stad door ‘de Muur’ verdeeld in Oost- en ... Lees meer »

VERTREK op parking De Meent.
VERBLIJF in 4* hotel in Half Pension in het centrum van Berlijn.
VERVOER met luxe autocar 4*.
BEGELEIDING Nederlandstalig.
Berlijn, thans opnieuw een grote, bruisende metropool, is bezaaid met tastbare sporen en aanschouwelijke herinneringen van zijn rijke, maar bewogen en penibele geschiedenis.
Van 1961 tot 1989 was de stad door ‘de Muur’ verdeeld in Oost- en West-Berlijn.
Wij brengen een bezoek aan: de Reichstag, de Berliner Dom, de Brandenburger Tor, de Gedächtniskirche, de Topographie des Terrors, de Gedenkstätte Bernauer Strasse (= een overblijfsel van de muur, met wachttoren, met dodenstrook, en een tentoonstelling), het Holocaustmonument, enz.
Verder wandelen we in het centrum langs de Alexanderplatz (met het Rotes Rathaus, de hoge TV-toren, het Wereldtijduurwerk, de Neptunusfontein) het Nikolaiviertel, de Häckischer Markt, de Bebelplatz (boekverbranding), de prachtige Gendarmenmarkt en de bekende boulevard Unter den Linden (= een openluchtmuseum van vele gebouwen met bijzondere architectuur).
Rond de Potsdammer Platz en in het Regeringskwartier zien we hoe Berlijn zich ontplooid heeft tot een moderne stad.
De bezienswaardigheden die verder af gelegen zijn, bekijken we tijdens een sightseeing.
Inbegrepen in de prijs van 510,00 Euro per persoon: Verblijf in 4* Hotel in Half Pension, vervoer met luxe autocar, reisverzekering, ALLE inkomgelden, fooi chauffeur.
Niet inbegrepen: dranken, vrije lunch en persoonlijke uitgaven.
Toeslag Single: 140,00 Euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parking de Meent
Waverse steenweg
2820 Bonheiden
Van zo 6 juni 2021 05:30 tot do 10 juni 2021 21:30
VRIENDENKRING LIBERTAS
€ 510,0
ritavhm@skynet.be
015553802
0479 934 957