u bent hier

3 x singer-songwriters

Jazz en blues


In september en oktober geeft Ter Dilft 3 uiteenlopende singer-songwriters een podium. De naam Kris Dane zal maar bij weinigen een belletje doen rinkelen. Onterecht, want de Antwerpse Brusselaar speelde al in duizend en één groepen. Op zijn zeventiende maakte hij deel uit van de allereerste bezetting van dEUS. Sinds 2008 richt hij zich volledig op zijn solocarrière. Met het album Rose Of ... Lees meer »

In september en oktober geeft Ter Dilft 3 uiteenlopende singer-songwriters een podium. De naam Kris Dane zal maar bij weinigen een belletje doen rinkelen. Onterecht, want de Antwerpse Brusselaar speelde al in duizend en één groepen. Op zijn zeventiende maakte hij deel uit van de allereerste bezetting van dEUS. Sinds 2008 richt hij zich volledig op zijn solocarrière. Met het album Rose Of Jericho creëerde hij een instant klassieker, én een van de ...

In september en oktober geeft Ter Dilft 3 uiteenlopende singer-songwriters een podium.

De naam Kris Dane zal maar bij weinigen een belletje doen rinkelen. Onterecht, want de Antwerpse Brusselaar speelde al in duizend en één groepen. Op zijn zeventiende maakte hij deel uit van de allereerste bezetting van dEUS. Sinds 2008 richt hij zich volledig op zijn solocarrière.

Met het album Rose Of Jericho creëerde hij een instant klassieker, én een van de mooiste Belgische albums van het jaar. Ondertussen is ook al opvolger U.N.S.U.I. uit, een meester­werk vol wonder­mooie songs. Met teksten over verlies, identi­teit en liefde fluistert, mompelt en croont Dane over korrelige jazzgrooves.

15 – 10 euro
-19 jaar: 7,5 euro

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
donderdag 29 oktober 2020van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...