u bent hier

2daagse Workshops botanisch tekenen - zaaddozen voor beginners en gevorderden

18 +


Workshops botanisch tekenen - zaaddozen voor beginners en gevorderden (beginners werken met potlood, pen en inkt, gevorderden kunnen ook aquarel kiezen) Data: 18 en 25 november 2020 van 09.00 tot 13.00 uur Deze periode levert mooie zaaddozen op die een boeiend tekenonderwerp vormen. Je leert stap voor stap hoe je de tekening opbouwt om de zaaddozen op een wetenschappelijke, realistische manier ... Lees meer »

Workshops botanisch tekenen - zaaddozen voor beginners en gevorderden (beginners werken met potlood, pen en inkt, gevorderden kunnen ook aquarel kiezen) Data: 18 en 25 november 2020 van 09.00 tot 13.00 uur

Deze periode levert mooie zaaddozen op die een boeiend tekenonderwerp vormen. Je leert stap voor stap hoe je de tekening opbouwt om de zaaddozen op een wetenschappelijke, realistische manier te tekenen. Ervaren tekenaars kunnen een mooie compositie maken met zaaddozen en andere planten.

Meebrengen beginners:
Een hb potlood en kneedgom
Meebrengen gevorderden:
Een hb potlood en kneedgom
2 glazen potjes (voor water)
Een oude handdoek
Een mengbord, liefst porcelein i.p.v. plastiek (je kan ook een oud plat serviesbord nemen)
Aquarelborstels met punt, liefst geen synthetische borstels: n° 4 met punt
Plat synthetisch borsteltje (liefst niet breder dan 4 mm)
Een oud borsteltje om verf te mengen.
Heb je eigen aquarelpapier en aquarelverf, dan mag je die meenemen. Je krijg sowieso een blad hot pressed (satiné) aquarelpapier en de nodige aquarelverf in een handige diskette.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart 't Grom
Midzelen 25A
2860 Sint-Katelijne-Waver
Van 18 november 2020 tot 25 november 2020 (wo van 9:00 tot 13:00,
't Grom
€ 70,0
www.tgrom.be