u bent hier

20 jaar Yevgueni

Pop en rock


Yevgueni bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden. Met een bijzondere bezetting, nieuwe instrumenten en arrangementen toont de band zich van zijn meest ingetogen kant. In 2020 viert Yevgueni zijn twintigjarig bestaan, en dat doen ze met een unieke tournee langs een 30-tal kerken. Je hoort de toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas van Klaas, Geert en Maarten. Drums en ... Lees meer »

Yevgueni bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden. Met een bijzondere bezetting, nieuwe instrumenten en arrangementen toont de band zich van zijn meest ingetogen kant.

In 2020 viert Yevgueni zijn twintigjarig bestaan, en dat doen ze met een unieke tournee langs een 30-tal kerken. Je hoort de toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas van Klaas, Geert en Maarten. Drums en elektrische gitaren blijven even achterwege en worden vervangen door een cello (Seraphine Stragier) en een viool (Jeroen Baert). Bij deze unieke bezetting hoort ook een andere, eigenzinnige, songkeuze. Nooit eerder gespeelde en gehoorde arrangementen, telkens in een uitzonderlijk en zorgvuldig uitgelicht decor: Yevgueni toont zich van zijn meest ingetogen kant.


Op deze unieke manier loodst Yevgueni je door 20 jaren muziek. Met nooit eerder vertelde verhalen, met nog meer ontroering, maar daarom niet met minder humor, en af en toe, met de gekende ambiance!


Koninklijke Fanfare de Verbroedering van Zandvliet brengt een passend naprogramma en nodigt je na het concert van Yevgueni uit op een kerstdrink voor de kerk.PROGRAMMA10.45 uur: deuren open
11.15 uur: concert Yevgueni
12.45 uur: pauze en opening kerstmarkt met eten en drinken
13.30 uur: concert Koninklijke Fanfare de Verbroedering van Zandvliet
14 uur: einde concert fanfare
+/- 17 uur: einde kerstmarkt

Kerstconcert
Sint-Gertrudiskerk Zandvliet
Spaansemolenstraat 1
2040 Zandvliet
zondag 22 december 2019om 11:15
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 20,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...