u bent hier

18 Taiji Qigong

Gezondheid en zorg


In China beoefenen miljoenen mensen iedere dag Taiji (Taichi) en Qigong (Chikung) om hun gezondheid te verbeteren en te onderhouden. Deze oefenvormen bestaan uit langzame, vloeiende bewegingen die zonder inspanning worden uitgevoerd. In deze cursus overlopen we een serie van 18 eenvoudige Taiji Qigong-oefeningen. Die zijn erop gericht de meridianen of energiebanen te openen, de interne organen ... Lees meer »

In China beoefenen miljoenen mensen iedere dag Taiji (Taichi) en Qigong (Chikung) om hun gezondheid te verbeteren en te onderhouden. Deze oefenvormen bestaan uit langzame, vloeiende bewegingen die zonder inspanning worden uitgevoerd.

In deze cursus overlopen we een serie van 18 eenvoudige Taiji Qigong-oefeningen. Die zijn erop gericht de meridianen of energiebanen te openen, de interne organen te masseren en spieren en pezen te versterken. De oefeningen werken zeer ontspannend. Ze verhogen je natuurlijke weerstand en ze kunnen op langere termijn onder meer problemen met gewrichten, spijsvertering en ademhaling verminderen.

Tai chi kan door jong en oud beoefend worden, ook door mensen met gezondheidsproblemen. De oefeningen zijn laagdrempelig en erg toegankelijk. 
Je zorgt best voor makkelijke kledij en platte schoenen.

Begeleiding: Els Muys, Tai chi Tao-docente.

4 VRIJDAGEN - 11 tot 12 UUR
15.01, 22.01, 29.01 en 05.02

40 euro
Maximum 20 deelnemers

www.delotusbloem.be 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
Van 15 januari 2021 tot 5 februari 2021(ma di wo do vr van 11:00 tot 12:00,za zo
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 40,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...