u bent hier

11trail wandeling

Atletiek, wandelen en fietsen


Dit jaar wijken we in functie van de huidige maatregelen een beetje af van het klassieke 11.trail-concept. Zo is er een wandeling en een oriëntatieloop voorzien voor deze editie van de 11.trail Turnhout. Zowel de wandeling als de oriëntatieloop kan je gedurende de hele paasvakantie, vanaf 3 april 2021 tot en met 18 april 2021 uitvoeren. DE WANDELING Er zijn 2 routes waaruit je kan kiezen. Eén ... Lees meer »

Dit jaar wijken we in functie van de huidige maatregelen een beetje af van het klassieke 11.trail-concept. Zo is er een wandeling en een oriëntatieloop voorzien voor deze editie van de 11.trail Turnhout. Zowel de wandeling als de oriëntatieloop kan je gedurende de hele paasvakantie, vanaf 3 april 2021 tot en met 18 april 2021 uitvoeren.

DE WANDELING
Er zijn 2 routes waaruit je kan kiezen. Eén van 6 km en één van 10 km. Beide routes starten en eindigen aan De Nieuwe Kaai. Hier is voldoende parking voor als je met de auto zou komen. Onderweg kan je pauzeren aan de Stadsboerderij om de diertjes te bewonderen, kom je diverse speelmogelijkheden tegen voor kinderen, wandel je langs de vaart en het nieuwe stadsbos, en kan je misschien hier en daar ook genieten van een meeneemdrankje als je één van de Turnhoutse horecazaken passeert.

De wandeling van 6 km legt de focus meer op kinderen. Zo zijn er onderweg een aantal speelgelegenheden. Wil je graag nog het nieuwe stadsbos ontdekken of nog wat genieten van een stukje langs het kanaal, dan kan je kiezen voor de wandeling van 10 km (zelfde route als kindvriendelijke wandeling + 4 km).

Daarbij zal je tijdens de wandeling gebruik maken van de gratis app Actionbound. Deze app zal bij bepaalde punten muziek afspelen en informatie of beelden tonen. Dit kan info zijn over lokale changemakers of changemakers van 11.11.11., muziek van lokaal jong talent of actieve doe-opdrachtjes voor de kinderen. Er is dus via de app heel wat gepland op de route!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Nieuwe Kaai
Nieuwe Kaai z/n
2300 Turnhout
Van za 3 april 2021 00:00 tot zo 18 april 2021 23:59
Stad Turnhout
€ 11,0
www.11trail.be
noordzuid@turnhout.be
014 40 96 30