u bent hier

11trail oriëntatieloop

Atletiek, wandelen en fietsen


Dit jaar wijken we in functie van de huidige maatregelen een beetje af van het klassieke 11.trail-concept. Zo is er een wandeling en een oriëntatieloop voorzien voor deze editie van de 11.trail Turnhout. Zowel de wandeling als de oriëntatieloop kan je gedurende de hele paasvakantie, vanaf 3 april 2021 tot en met 18 april 2021 uitvoeren. DE ORIËNTATIELOOP Bij een oriëntatieloop krijg je een ... Lees meer »

Dit jaar wijken we in functie van de huidige maatregelen een beetje af van het klassieke 11.trail-concept. Zo is er een wandeling en een oriëntatieloop voorzien voor deze editie van de 11.trail Turnhout. Zowel de wandeling als de oriëntatieloop kan je gedurende de hele paasvakantie, vanaf 3 april 2021 tot en met 18 april 2021 uitvoeren.

DE ORIËNTATIELOOP
Bij een oriëntatieloop krijg je een kaart mee maar wordt er een route afgelegd die niet is aangeduid op die kaart. Je zal je dus zelf moeten oriënteren. Van start tot eindmeet passeer je een aantal gemarkeerde punten. De route daartussen? Die mag je helemaal zelf uitstippelen!

Er zijn 2 oriëntatielopen waar je uit kan kiezen. Eén van 5,5 km en één van 10 km. De beide routes starten en eindigen aan de sporthal in het stadspark; Je kan zelf kiezen of je de route wandelt of loopt.

De oriëntatieloop is contactvrij. Hiervoor wordt gewerkt met de gratis app “actionbound” , die je op je smartphone installeert en die met een geluidsignaal aangeeft wanneer je een punt op jouw oriëntatiekaart gevonden hebt en dus naar je volgende punt op zoek kan gaan. Zo zal er ook een tijd kunnen geregistreerd worden.

Wanneer je inschrijft voor de oriëntatieloop, ontvang je van ons dus een oriëntatiekaart, alsook een unieke QR-code waarmee je de oriëntatieloop kan downloaden op de actionbound-app.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sporthal stadspark Turnhout
Steenweg op Zevendonk 18
2300 Turnhout
Van za 3 april 2021 10:00 tot zo 18 april 2021 16:00
Stad Turnhout
€ 11,0
www.11trail.be
noordzuid@turnhout.be
014 40 96 30