u bent hier

10 JAAR MOSA

Klassieke muziek


Technisch meesterschap en veelzijdigheid, dat laat het Mosa Trio horen in een breed repertoire dat reikt van vroeg klassiek tot hedendaags klassiek. Dit drietal won al tal van internationale prijzen en speelde wereldwijd in grote concertzalen. Voor hun 10-jarig bestaan, gingen ze een bijzondere samenwerking aan met de compositieklassen van de conservatoria van Antwerpen, Luik, Maastricht en ... Lees meer »

Technisch meesterschap en veelzijdigheid, dat laat het Mosa Trio horen in een breed repertoire dat reikt van vroeg klassiek tot hedendaags klassiek. Dit drietal won al tal van internationale prijzen en speelde wereldwijd in grote concertzalen.

Voor hun 10-jarig bestaan, gingen ze een bijzondere samenwerking aan met de compositieklassen van de conservatoria van Antwerpen, Luik, Maastricht en Rotterdam. De studenten schreven elk een miniatuurcompositie, maximaal 2 minuten lang, waarna Mosa deze creaties toetste aan de mogelijkheden en valkuilen van het pianotrio als genre. Ze brengen een selectie uit die werken.

Verder op het programma: een zeer vroege en frisse Haydn en het laatste, vorstelijke pianotrio van Beethoven.

Het trio bestaat uit violiste Alexandra Van Beveren, cellist Paul Stavridis en pianist
Bram de Vree.

Aperitief na het concert

16 – 14 euro
-19 jaar: 8 euro

www.mosatrio.nl

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Kasteel d'Ursel
Wolfgang d'Urselstraat 9
2880 Bornem
zondag 15 november 2020van 11:00 tot 12:30
Kasteel d'Ursel
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...